ΔΔΕ Γρεβενων

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών

Αναζήτηση

20-02-2018 : Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του 1ου ΓΕΛ Γρεβενών για 4ήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη σε Ναύπλιο και Πάτρα

Γρεβενά, 20/02/2018

Αρ. πρωτ: 106

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                                                                        

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

ΠΡΟΣ

Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης

Γρεβενών

ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ/NΣΗ  Δ/ΘΜΙΑΣ  ΕΚΠ/ΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ταχ. Δ/νση: 13ης Οκτωβρίου 27 - 51100 - Γρεβενά

Τηλέφωνο: 2462022218, 2462087958

Fax: 2462025083

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του 1ου ΓΕΛ Γρεβενών για 4ήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη σε Ναύπλιο και Πάτρα

Ο Διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Γρεβενών προβαίνει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, σύμφωνα με την Υ.Α. 33120/ΓΔ4/28-02-2017 του ΥΠΠΕΘ, για την προγραμματιζόμενη 4ήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών και μαθητριών του σχολείου σε Ναύπλιο και Πάτρα, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Προορισμός: Ναύπλιο και Πάτρα

Ημερομηνίες: από 26-04-2018 έως και 29-04-2018

Προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων: 111

Αριθμός συνοδών: 6

Μέσον: Λεωφορεία

Κατηγορία καταλύματος: Ξενοδοχεία 4 ****

Διανυκτερεύσεις: 3 (2 στο Ναύπλιο και 1 στην Πάτρα)

Λοιπές υπηρεσίες

α) Διαμονή σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια για τους μαθητές και μονόκλινα δωμάτια για τους συνοδούς.

β) Πρωινό ή Ημιδιατροφή (2 τιμές)

γ) Τα λεωφορεία (που θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας) θα είναι στη διάθεση του σχολείου καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής επίσκεψης. Τα έξοδα των λεωφορείων (διόδια κλπ), των οδηγών, συνοδού και ξεναγών θα βαρύνουν αποκλειστικά το τουριστικό γραφείο

δ) Συμμετοχή των συνοδών-καθηγητών δωρεάν

ε) Παρουσία υπεύθυνου του τουριστικού γραφείου καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής

στ) Μετάβαση στο Ναύπλιο μέσω Ρίου – Αντιρρίου, 2 διανυκτερεύσεις στο Ναύπλιο (ή Τολό) στις 26 & 27/4/2018, επισκέψεις σε Μυκήνες και Επίδαυρο στις 27/4/2018, μετάβαση στην Αρχαία Ολυμπία μέσω Τρίπολης (στάση) στις 28/4/2018, 1 διανυκτέρευση στην Πάτρα (κεντρικό ξενοδοχείο) στις 28/4/2018

στ)  παρουσία ξεναγού στις Μυκήνες, στην Επίδαυρο, στο Ναύπλιο και στην Αρχαία Ολυμπία

ζ) Παροχή υποχρεωτικής Ασφάλισης Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και πρόσθετη ασφάλιση κάλυψης εξόδων για περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητών – συνοδών

Οι προσφορές θα περιγράφουν αναλυτικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες και θα πρέπει να αναφέρουν το κόστος ανά μαθητή συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Να συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ. Η θέση, η ποιότητα και οι παροχές του ξενοδοχείου θα ληφθούν υπόψη.

Το σχολείο θα επιλέξει την οικονομικότερη προσφορά που θα εγγυάται όμως, την αρτιότερη και ασφαλέστερη οργάνωση της εκδρομής. Πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα στο Διευθυντή του σχολείου. Το πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα της εκπαιδευτικής επίσκεψης θα συμφωνηθεί πριν την υπογραφή του Ιδιωτικού Συμφωνητικού.

Το σχολείο διατηρεί το δικαίωμα για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, όπως και το δικαίωμα της ακύρωσης της εκδρομής, λόγω μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού μαθητών ή άλλης σοβαρής αιτίας, χωρίς αποζημίωση του Τουριστικού Γραφείου.

Για τις παραπάνω υπηρεσίες καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στη Διεύθυνση του σχολείου σφραγισμένες προσφορές  έως και την Τρίτη 27-02-2018 και ώρα 11:00.

 

Ο Διευθυντής

 

Βασίλειος Τζιούφας