ΔΔΕ Γρεβενων

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών

Αναζήτηση

18-12-2017 Πίνακας αξιολογικών μονάδων των υποψήφιων εκπαιδευτικών για την κάλυψη κενών θέσεων Υπευθύνων των ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Γρεβενών και Κοζάνης και Τεχνικών Υπευθύνων του 1ου ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Κοζάνης και του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Φλώρινας

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

-----

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

-----

Ταχ. Δ/νση         : Μακρυγιάννη 5

Τ.Κ. - Πόλη         : Κοζάνη - 501 32

Ιστοσελίδα         : http://dmaked.pde.sch.gr

Πληροφορίες    : Μ. Τσανίδου - Eλ. Γκλαβίνα

Τηλ.                     : 24610 - 21489

FAX                     : 24610 - 49962

e-mail                 : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

 

Κοζάνη, 18-12-2017

Αρ. Πρωτ.: 8734

ΠΡΟΣ

-          Δ/νσεις Β/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Μακεδονίας

-          Αναφερόμενους εκπαιδευτικούς (μέσω Δ/νσης οργανικής θέσης των εκπαιδευτικών)

 

 

Θέμα: «Πίνακας αξιολογικών μονάδων των υποψήφιων εκπαιδευτικών για την κάλυψη κενών θέσεων Υπευθύνων των ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Γρεβενών και Κοζάνης και Τεχνικών Υπευθύνων του 1ου ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Κοζάνης και του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Φλώρινας».

 

Σας κοινοποιούμε τους πίνακες αξιολογικών μονάδων (συνημμένο 1) των υποψήφιων εκπαιδευτικών της Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις, για την κάλυψη κενών θέσεων Υπευθύνων των ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Γρεβενών και Κοζάνης και Τεχνικών Υπευθύνων του 1ου ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Κοζάνης και του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Φλώρινας, όπως καταρτίστηκαν με την 14η/18-12-2017 Πράξη του Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής υποψηφίων των κατηγοριών Ι και ΙΙ του άρθρου 3, παρ.2, της με αριθμ. πρωτ. 92995/Γ7/10-08-2012 Υπουργικής Απόφασης.

Παρακαλούμε να αναρτήσετε τους εν λόγω πίνακες στην ιστοσελίδα σας και να ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς αρμοδιότητάς σας.

Οι αναγραφόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλλουν γραπτώς τις ενστάσεις τους μέχρι και την Πέμπτη 21 Δεκεμβριου 2017 στο Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας (Μακρυγιάννη 5, Τ.Κ. 501 32, Κοζάνη).

 

 

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ