ΔΔΕ Γρεβενων

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών

Αναζήτηση

16-06-2016 Έκφραση συγχαρητηρίων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

-----

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

------

ΓΡΑΦΕΙΟ

ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ  ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

Π.Ε.  ΓΡΕΒΕΝΩΝ & ΚΟΖΑΝΗΣ

Tέρμα K. Tαλιαδούρη, Διοικ/τήριο Γρεβενών, 51 100, Γρεβενά

Email   : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τηλ.    : 2462353135

Κιν.:     6973656239

 

 

Γρεβενά, 16-06-2016

Αρ. Πρωτ.: 152

Προς : τον Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Γρεβενών

 

Κοινοποίηση

1.Προϊστάμενο Επιστημονικής & Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Β/θμιας Εκπ/σης κο  Α. Παλαμά

2. Δαλαμπή Γεωργία, εκπ/κό κλ. ΠΕ02

3.Λάιου Ρωξάνη, εκπ/κό κλ. ΠΕ02

4. Ουργαντζίδου Αικατερίνη, εκπ/κό κλ. ΠΕ02

5. Τσούγκρα Βασιλική, εκπ/κό κλ. ΠΕ03

 

ΘΕΜΑ:  «Έκφραση συγχαρητηρίων»

Κύριε Διευθυντά,

Είναι παιδαγωγικά και εκπαιδευτικά ελπιδοφόρο για το σύγχρονο σχολείο ότι αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες από εκπαιδευτικούς και  πραγματοποιούνται γόνιμες συνεργασίες με τους μαθητές που εκπορεύονται από την έμπνευση και το μεράκι.

Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα τις πολλές διακρίσεις που απέσπασαν πολλοί μαθητές και εκπαιδευτικοί του 2ου Γυμνασίου των Γρεβενών κατά τον    2ο διαγωνισμό «Οι εθνικοί αγώνες των Ελλήνων στη Μακεδονία και στη Θράκη (1821-αρχές 20ού αι.)», για μαθήτριες/ τές της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων της Μακεδονίας και της Θράκης που διοργάνωσε το Σωματείο «Οι Φίλοι του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα» υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Μακεδονίας - Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατά το σχολικό έτος 2015/16, η διεξαγωγή του οποίου έχει εγκριθεί από τη Διεύθυνση Σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας.

Επ΄ αυτού, λοιπόν, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου:

1. Στους μαθητές του Γ2 τμήματος του 2ου Γυμνασίου Βασιλόπουλο Αθανάσιο, Κιβρόγλου Ανέστη, Λαμπρακάκη Ουρανία, Μήτσιαλου Ευαγγελία, Μπασδέκη Αναστασία, Μπαρμπαρούση Ιωσήφ, Κολτσίδα Ραχήλ, Μίμη Ιωάννη, Κωδωνά Χρήστο, Τορλακίδη Γεώργιο και στις επιβλέπουσες καθηγήτριες Ουργαντζίδου Αικατερίνη (ΠΕ02) και  Λάιου Ρωξάνη (ΠΕ02)  για την εργασία τους Η διατήρηση της μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα στο νομό Γρεβενών (2ο ΒΡΑΒΕΙΟ στην Ενότητα Ιστορία)

2. Στον μαθητή του  2ου Γυμνασίου Γρεβενών Γεώργιο Τορλακίδη   για τα «Σκίτσα Μακεδονομάχων» στην εργασία Γρεβενιώτες ήρωες στον Μακεδονικό Αγώνα( 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ στην Ενότητα Καλλιτεχνική Επιμέλεια).

3. Στους μαθητές του Γ5 τμήματος του 2ου Γυμνασίου,  Τσιάτσιου Βασιλική, Τριμίντζιου Ιφιγένεια, Χατζησυμεωνίδου Εβελίνα, Τεντόγλου Νικολέτα, Μπούσιου Γλυκερία, Ντόνα-Λάιου Μαριλού, Μπέλτσιου Γεωργία, Παπαξάνθη Νίκη, Τζήμα Χαρά και Τορλακίδη Γεώργιο  και στις επιβλέπουσεςκαθηγήτριες  Δαλαμπή Ζέτα (ΠΕ02), Τζιούγκρα Βασιλική (ΠΕ03) για την  εργασία τους Γρεβενιώτες ήρωες στο Μακεδονικό Αγώνα (1ος ΈΠΑΙΝΟΣ στην Ενότητα Ιστορία).

 

 

Η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων

Π.Ε. Γρεβενών & Κοζάνης(έδρα: Γρεβενά)

Βαΐα Ε. Αγγέλη