ΔΔΕ Γρεβενων

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών

Αναζήτηση

26-03-2014 Το Γραφείο Σχολικής Συμβούλου Φιλολόγων και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών σας προσκαλούν στην παιδαγωγική ημερίδα με θέμα: «Ο παιδαγωγός εκπαιδευτικός»

Το Γραφείο Σχολικής Συμβούλου Φιλολόγων και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών σας προσκαλούν στην παιδαγωγική ημερίδα με θέμα: «Ο παιδαγωγός εκπαιδευτικός», την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014, στις 6.00 το απόγευμα, στα Γρεβενά (αίθουσα εκδηλώσεων Πέτρος Σούλης).

Κεντρικός προσκεκλημένος ομιλητής θα είναι ο κύριος Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, Καθηγητής της Σχολικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με θέμα: «Ο ρόλος του εκπαιδευτικού, το παιδαγωγικό κλίμα και η διαχείριση της συμπεριφοράς του μαθητή».

Εισηγητές της ημερίδας θα είναι, επίσης, η κυρία Βαΐα Αγγέλη, Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Ν. Γρεβενών και Κοζάνης, με θέμα «Η αξιολόγηση της σχολικής επίδοσης του μαθητή: παιδαγωγικά χαρακτηριστικά και αντιπαιδαγωγικές εκτροπές» και ο κύριος Θωμάς Λιάμπας, Διευθυντής της Β/θμιας Εκπ/σης ν. Γρεβενών, με θέμα "Νομικό πλαίσιο αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου και των Εκπαιδευτικών».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

-------

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ &

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

------

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

------

ΓΡΑΦΕΙΟ

ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ  ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

 

Γρεβενά, 26-3-2014

Αρ. Πρωτ.:   32

 

Προς :

Τους Διευθυντές Γυμνασίων, ΓΕΛ (Ημερήσιων και Εσπερινού), των ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ., ΣΕΚ, ΕΕΕΕΚ και των του νομού Γρεβενών, των Γυμνασίων, ΓΕΛ και Λυκειακών τάξεων Νεάπολης, Τσοτυλίου και Πενταλόφου νομού Κοζάνης

και των Λυκείων ( ΓΕΛ- ΕΠΑΛ) Σερβίων, Βελβεντού & Γυμνασίων Σερβίων, Βελβεντού, Λιβαδερού

και Τρανοβάλτου νομού Κοζάνης

Κοιν.:

1. Προϊστάμενο Επιστημονικής &   Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Β/θμιας   Εκπ/σης.

2. Δ/ντή Β/θμιας  Εκπ/σης Γρεβενών

3. Δ/ντή Β/θμιας  Εκπ/σης Κοζάνης

 

 

ΘΕΜΑ: «Πραγματοποίηση παιδαγωγικής ημερίδας στα Γρεβενά για τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Β/θμιας Εκπ/σης του ν. Γρεβενών και  Δ.Δ. Σερβίων και Βοΐου ν. Κοζάνης»

 

 

Στα πλαίσια της παιδαγωγικής επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σας ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση παιδαγωγικής ημερίδας   με θέμα  «Ο παιδαγωγός εκπαιδευτικός», η οποία συνδιοργανώνεται από το Γραφείο της Σχολικής Συμβούλου Φιλολόγων Ν. Γρεβενών και τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης ν. Γρεβενών με εισηγητές τον  κύριο Χαράλαμπο Κωνσταντίνου, Καθηγητή της Σχολικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ως κεντρικό προσκεκλημένο ομιλητή, την κυρία Βαΐα Αγγέλη, Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων και τον κύριο Θωμά Λιάμπα, Διευθυντή της Β/θμιας Εκπ/σης ν. Γρεβενών.

 

Η παιδαγωγική ημερίδα απευθύνεται στους  εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων των σχολείων της Β/θμιας Εκπαίδευσης  ν. Γρεβενών και των Δ.Δ. Σερβίων και Βοΐου ν. Κοζάνης, οι οποίοι καλούνται να  λάβουν  γνώση  της παραπάνω διοργάνωσης ενυπόγραφα.

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Απριλίου στα Γρεβενά, στην αίθουσα εκδηλώσεων Πέτρος Σιούλης (Διοικητήριο Γρεβενών). Ώρα έναρξης:18.00μ.μ.

 

Κατά το πρώτο μέρος της ημερίδας,  ο κεντρικός προσκεκλημένος ομιλητής κ. Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, Καθηγητής της Σχολικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, θα παρουσιάσει την εισήγησή του με θέμα: «Ο ρόλος του εκπαιδευτικού, το παιδαγωγικό κλίμα και η διαχείριση της συμπεριφοράς του μαθητή».

 

Στη συνέχεια,  η κ. Βαΐα  Αγγέλη, Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Ν. Γρεβενών και Κοζάνης θα εισηγηθεί έχοντας ως θέμα «Η αξιολόγηση της σχολικής επίδοσης του μαθητή: παιδαγωγικά χαρακτηριστικά και αντιπαιδαγωγικές εκτροπές».

 

Στο  τρίτο μέρος της ημερίδας, ο κ. Θωμάς Λιάμπας, Διευθυντής της Β/θμιας Εκπ/σης ν. Γρεβενών θα παρουσιάσει την εισήγησή του με θέμα: «Νομικό πλαίσιο αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου και των Εκπαιδευτικών».

 

Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει διάλογος.

 

 

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

 

Η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων (ΠΕ02)                                         Ο Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σης

ν. Γρεβενών και Κοζάνης                                                                      ν. Γρεβενών

 

 

Βαΐα Ε. Αγγέλη                                                                                    Θωμάς Λιάμπας