ΔΔΕ Γρεβενων

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών

Αναζήτηση

06-02-2013 Προκήρυξη Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ - ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ)

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Π.Ε.ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

 

Τους  «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» Καλαθοσφαίρισης Περιόδου Φεβρουαρίου μαθητών και μαθητριών Γυμνασίων Π.Ε. Γρεβενών σχολικού έτους 2012-2013.Βασική επιδίωξη των σχολικών αγώνων στα Γυμνάσια της χώρας είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα συμμετάσχουν, να αποκομίζουν από την κάθε διοργάνωση τα ιδιαίτερα στοιχεία ευρύτερης παιδείας που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της υπέρβασης.

Το όραμα των «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» είναι η δημιουργία μιας νέας κυρίαρχης αθλητικής τάσης στην ελληνική  κοινωνία, τους «Δια Βίου Ασκούμενους». Ακόμη, η διαμόρφωση μιας νέας γενιάς αθλητών, προπονητών, διαιτητών, παραγόντων και κυρίως φιλάθλων με προσήλωση στις υψηλές αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι», έτσι ώστε να μεταλαμπαδευτεί η συγκεκριμένη «Αθλητική Παιδεία» στις επόμενες γενιές.

Σκοπός των «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» είναι η αποκέντρωση του προγραμματισμού, της οργάνωσης, της αξιολόγησης των αγώνων, η χαρά της συμμετοχής και ο συναγωνισμός με στόχο πάντα την υγεία και την Δια Βίου Άθληση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το συνημμένο έγγραφο.

Συνημμένα Αρχεία
FileFile size
Download this file (Agones Kalathosfairisis.doc)Agones Kalathosfairisis.doc113 Kb
Τελευταία Ενημέρωση ( Πέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2013 10:44 )